De arbeidsvoorwaarden van Schipper


Bij Schipper bieden we een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden die blijk geven van wat wij belangrijk vinden. Daarnaast hebben we nóg een aantal arbeidsvoorwaarden die bepalen waarom onze collega’s voor Schipper hebben gekozen: 

Aandacht

We zullen je niet zomaar in het diepe gooien. Iedere nieuwe medewerker krijgt bij Schipper een opleider toegewezen die jou helpt wegwijs te maken in de (werkprocessen van de) organisatie. Met vragen kun je overal terecht, maar je opleider zal je zeker helpen om de antwoorden te vinden.  We vinden het bovendien goed om regelmatig even stil te staan bij jouw ontwikkeling. Zijn jouw verwachtingen nog de onze? We hebben bij Schipper structureel aandacht voor jouw loopbaanperspectieven. 

Lekker in je vel!

Wij zijn ervan overtuigd dat een organisatie het best presteert als de mensen die er werken met plezier naar het werk gaan en lekker in hun vel zitten. Er is dan ook veel aandacht voor het op de juiste plek hebben en houden van de medewerkers. Een goede balans in je leven hebben, gaat echter niet altijd vanzelf. Een disbalans tussen de belasting en jouw belastbaarheid willen we graag voorkomen. Daarom bieden we onze medewerkers de mogelijkheid om af en toe met een coach te praten en stimuleren we een sportieve levensstijl ook middels een financiële bijdrage. Natuurlijk vragen wij van onze medewerkers in drukke tijden ook wel eens om een extra tandje bij te zetten, maar er heerst geen overwerkcultuur. Een goede werk-privébalans is voor ons net zo belangrijk als voor jou!

Betaald studeren

We zeiden het al: Voor Schipper is jouw professionele ontwikkeling belangrijk. Veel collega’s volgen al een opleiding in de richting van de accountancy, het fiscaal recht of loonadvies. We geven je alle ruimte om te studeren, sterker nog: Schipper juicht het toe. De kosten voor het volgen van een opleiding vergoeden we. Wil je tijdens werktijd een opleiding volgen? Dan betalen we (afhankelijk van de keuze van je opleiding) ook nog eens de helft van je salaris door.

Permanente educatie

Schipper is een erkende PE-instelling. We zorgen voor permanente educatie van alle medewerkers. Naast jaarlijkse kennistrainingen kennen we ontwikkeltrajecten zoals een Personal Development-traject, een Human-Development traject en een Management Development-traject. Voor ieder niveau een training en … door jouw groei kunnen wij onze klanten op topniveau blijven bedienen. 

Extra faciliteiten

Schipper kijkt naar wat je nodig hebt om je werk goed te kunnen uitvoeren en faciliteert daarin. Je kunt daarbij denken aan een autoregeling, regeling mobiele telefoon en ter beschikking stelling van een laptop.

Maak kennis met...

Jan van Opstal - Junior Belastingadviseur