Pas jij binnen de koers van Schipper?


Bij Schipper hoor je erbij. We doen niet aan grote hiërarchische torens en nummertjes trekken: de lijnen zijn kort en alle deuren staan open. De beperkte grootte van onze vestigingen maakt dat je weet wie je collega’s zijn. De persoonlijke en toegankelijke cultuur werken verbindend: zo zijn we samen trots op de zaak.

In het werk worden initiatieven gewaardeerd: We willen onze klant in zijn bedrijfsvoering vooruit helpen en in dat proces kan ieders perspectief tot waardevolle inzichten leiden! Samen werken aan dit gemeenschappelijke doel geeft ons energie. Samenwerken zien we bovendien als onmisbare pijler voor onze kwaliteit. Niet alleen door nauwkeurig te werken, maar ook door kritische vragen te stellen, met elkaar in gesprek te blijven en waar nodig je rug recht te houden creëren we de optimale meerwaarde voor onze klant. 

Krijg jij ook energie van een no-nonsense cultuur waarin je erbij hoort, verantwoordelijk mag zijn, kwaliteit voorop staat en waarin samenwerking belangrijk is? Dan pas je goed bij de koers die we bij Schipper willen varen. 

Maak kennis met...

Frank Duitemeijter - Loonadviseur