Eerste werkdag bij Schipper

"Met gezonde spanning stond ik maandagochtend voor het Schipper kantoor in Barendrecht."

Een aantal weken geleden zat ik nog in de schoolbanken en nu ben ik klaar voor mijn eerste werkdag bij Schipper als Junior Assistent Controle. De eerste drie dagen stonden in het teken van kennismaking met elkaar en met Schipper als werkgever.

Samen met vijf andere junioren vertrokken we naar het Golden Tulip Hotel De Reiskoffer in Bosschenhoofd. Hier leerden we niet alleen elkaar kennen, maar de organisatie Schipper en de verschillende labels binnen Schipper. Een aantal van mijn nieuwe collega’s deelden ervaringen en gaven uitleg over onze toekomstige werkzaamheden.

Tijdens een van deze introductie dagen heb ik kennis gemaakt met mijn buddy. Een buddy binnen Schipper is een ervaren werknemer die de eerste periode een nieuwe werknemer zal begeleiden. De informele sfeer en de persoonlijke aanpak vond ik een erg fijne manier om mijn nieuwe collega’s te leren kennen. Er was tijdens deze dagen veel ruimte voor eigen ontwikkeling en zelfreflectie. De combinatie van de introductie met het bedrijf, de werkzaamheden en de gezelligheid zoals de barbecue in Poortvliet, maakte dat het voor mij een geweldige ervaring was.

Na deze introductie dagen heb ik niet alleen veel over Schipper geleerd, maar ook over mezelf. Ik kan niet wachten om aan de slag te gaan bij Schipper! 

Max Veldhuijzen 
Junior Assistent Controle